Vrei să scrii aici?

Citești multe cărți de poezie? Ești în pas cu noutățile literare și vrei să împărtășești articolul tău cu cititorii AL? Ai anumiți poeți preferați sau o temă de dezbătut, ori știi multe lucruri despre poezii? Este locul potrivit să te afirmi. Trimite-ne materialul pe artalirica@yahoo.com și dacă îmi place, voi lua legătura cu tine și îl voi publica pe site.

Cerințe

1. Articolul trebuie să aibă o tentă literară. Nu vreau să-mi fie „bombardată” căsuța de e-mail-uri cu scrisuri despre ciudățenii poetice sau versuri pe care le-ai scris pentru iubitul/a, fotografii cu diverse ipostaze când citești sau alte chestii care nu au legătură cu poezia. Odată intrat pe site-ul AL și te-ai lovit de ceea ce se află aici, ar trebui să știi ce fel de materiale caut.

2. Materialul pe care dorești să mi-l trimiți trebuie să fie original, să-ți aparțină 100% și să nu-l fi trimis la alte publicații (fie pe hârtie, fie on-line). Nu îmi place să preiau articole de prin alte locuri, nu suport copy-paste-ul; am un respect deosebit pentru cititori.

3. Neapărat, materialul care vrei să ajungă la mine trebuie să fie semnat cu numele tău real. Nu sunt atras de porecle sau inițiale. În plus, indicat ar fi să îmi trimiți și un cv literar, m-aș bucura mult să știu câte ceva despre tine.

După toate acestea...

Îți voi răspunde în mod cert, chiar dacă hotărăsc ca articolul tău să apară pe site sau nu. În caz că voi recurge la a doua variantă, îți voi spune ce nu mi-a plăcut, ce vreau să îmi trimiți pe viitor, iar dacă este un material bun, te voi premia cu un semn de carte personalizat cu emblema Artă Lirică.
Așadar, aștept e-mail-ul tău, să îmi „furi” semnele de carte și, de ce nu, să-mi devii coleg.