Concursul Național de Poezie de dragoste „Leoaică tânără, iubirea…” Ediția a XVIII-a


Centrul Cultural al municipiului Pitești, prin revistele de cultură Cafeneaua literară și Argeș, organizează ediția a XVIII-a a Concursului Național de Poezie de dragoste Leoaică tânără, iubirea…”.

La concurs pot participa creatori cu vârste până în 35 de ani, care nu sunt membri ai U.S.R. și nu au câștigat un premiu la edițiile noastre anterioare.
Concurenții vor trimite pe adresa organizatorului 5 poezii de dragoste, creații originale, nepublicate în volum, fiecare poezie fiind printată sau dactilografiată pe câte o singură pagină, semnată cu numele real al autorului și având indicat nr. de telefon și e-mail.

Toate cele cinci poeme vor fi cuprinse într-un singur document cu extensia .doc, .rtf, cules cu corp 14, Times New Roman. Textele vor fi expediate fie la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com., fie poștal, pe  adresa Centrul Cultural Pitești, Str. Calea Craiovei nr. 2, Casa Cărții, Bloc G1, sc. C, et. I, cod 110013, Pitești, jud. Argeș, fie se vor depune direct la sediul Centrului Cultural Pitești, până la data de 5 mai 2018, telefon 0248 219976
Manuscrisele nu se înapoiază.

Această adresa de e-mail este protejata împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Câștigătorii desemnați de juriu vor fi premiați cu diplome și sume de bani, după cum urmează:

Premiul I: 600 lei
Premiul al II-lea: 500 lei,
Premiul al III-lea: 400 lei
Mențiune I: 300 lei
Mențiune II: 300 lei

Festivitatea de premiere va avea loc la Centrul Cultural Pitești, pe data de 18 mai 2018, de la ora 13.00. Premiile se vor acorda numai câștigătorilor prezenți la festivitate, în baza C.I. În caz de neprezentare la festivitatea de premiere, premiile se vor acorda următorilor clasați.

Organizatorul nu decontează cheltuielile de deplasare sau cazare.


Centrul Cultural Pitești                                Președinte juriu
Director                                                        Director Cafeneaua literară
Carmen Elena Salub                                     Virgil Diaconu