Festivalul Internațional de creație literară “Vis de toamnă”, ediția a V-a, 2017

Societatea Culturală Apollon-România vă invită să participați la Festivalul Internațional de creație literară “Vis de toamnă”, Ediția a V -a, poezie și proză scurtă, 10 octombrie - 25 noiembrie 2017

REGULAMENT
Textele se trimit în perioada 10 octombrie - 25 noiembrie 2017, la adresa de e-mail a revistei Apollon: ro.tv.kalin@gmail.com, 10 - 12 poezii sau 3 - 4 proze, în limba română, de maximum 15 pagini în document word, A4, caracter de 12, Times New Roman, la 1 rând, obligatoriu cu diacritice, însoțite de o fotografie bust a autorului. Dacă aceste cerințe nu sunt respectate, textele în cauză nu vor intra în concurs. Textele participante la concurs nu trebuie să mai fi fost publicate anterior (pe suport de hârtie sau on-line). Nu este permisă mediatizarea textelor pe parcursul desfășurării concursului, chiar dacă nu va exista și un vot al publicului. Concurenții vor trimite în e-mail numele și adresa de domiciliu, pentru trimiterea premiilor, după concurs. La concurs pot participa toți scriitorii de limbă română, indiferent unde sunt stabiliți.
Jurizarea se face între 25 și 30 noiembrie 2017, iar anunțarea câștigătorilor se va face de Ziua Națională a României (1 decembrie 2017), urmând ca premierea să se facă în cadrul celei de-a XV -a Ediție a Festivalului de colinde populare românești „Deschide ușa, creștine!”, organizat la Urziceni, în data de 17 decembrie a.c., ora 16:00.

PREMII
Trofeul “Apollon-România” - pentru literatură; Diplome; Publicarea în revista Apollon pe parcursul anului. 2018; Cărți cu autograf din partea membrilor juriului; Promovare pe site-urile partenere; Lucrările premiate în concurs vor fi publicate într-un volum special editat cu această ocazie, volum aflat la a V-a apariție.

JURIUL
Președintele juriului: Emil Lungeanu,
Vicepreședinte: acad. Nicolae Dabija (R. Moldova);

Membrii juriului: acad. Vasile Tărâțeanu (Ucraina), Vasile Căpățână (R. Moldova), Cătălina Stroe (Canada), Victor Voinicescu Sotski (Franța), George Călin (România)